E.F

Prof. Núria Roca. Educació Física

 .Ⓕ
TASCA A REALITZAR:

1r. Baixa't al mòbil alguna aplicació que et mesuri l´activitat física a travès d'un podòmetre, com per exemple, Shealth. ✔ FET

2n. COMENÇA L´ACTIVITAT.  ✔ FET
   
► PRIMER DIA

      Cristina Casares:

 Esther Plaza:                       
    Pol del Hoyo:Fran Alcaraz:


SEGON I TERCER DIA (Objectiu de millorar les marques anteriors)


Cristina Casares:

➤Objectiu escollit: Passeigs més llargs i increment de la meva activitat física amb petits gestos com: baixar escales, quedar amb un amic per fer un volt i pujar a l'institut caminant.
Esther Plaza:

➤Objectiu escollit: anar de passeig, donar tombs amb amics i pujar caminant a l'institut.

Pol del Hoyo:

➤Objectiu escollit: bicicleta, passeig i increment de la meva activitat física.Fran Alcaraz:

 ➤Objectiu escollit: fer passeigs, anar caminant quan podría anar en cotxe i incrementar la meva activitat física normal.Taula pulsacions per minut:En repòs
Al migdia
Abans de dormir
Cristina Casares
80
93
99
Esther Plaza
81
90
98
Pol del Hoyo
79
89
100
Fran Alcaraz
78
90
99


 Taula distància recorreguda i despesa energètica:

Només hem pogut fer la taula de dos dels integrants del grup pequè les aplicacións dels altes dos, no proporcionen aquesta informació.

Cristina Casares:Distància recorreguda
Despesa energètica
Dia 1
6,3 km
240 kcal
Dia 2
15,5 km
587 kcal
Dia 3
17,2 km
667 kcal


Pol del Hoyo:
 

Distància recorreguda
Despesa energètica
Dia 1
2,926 km
158 kcal
Dia 2
4,893 km
283,8 kcal
Dia 3
8,668 km
474,57 kcal
 


 Exemple de gràfica amb totes les passes dels tres dies, d'un integrant del grup per poder comentar els resultats: 
 
Cristina Casares

➢Anàlisi dels resultats: Com totes les gràfiques      mostren (només em posat una d'exemple pero totes mostren la mateixa evolució), la nostra evolució ha sigut positiva, perquè hem superat la marca del primer dia considerablement, incrementant la nostra activitat física ja sigui practicant esport, pujant escales, passejar, no utilitzar el cotxe i anar caminant als llocs etc.► CONTESTA A AQUESTES QÜESTIONS (la resposta l'hem fet col·lectivament tots els membres del grup, perquè la resposta era molt similar) :

 
  • Perquè penseu que s’han generat aquestes aplicacions pels mòbils, relacionades amb l’activitat física i la salut?
Pensem que s'han generat aquestes aplicacions pels mòbils perquè la gent interessada en comptar quans passos fa en un període de temps determinat ho tingui més fàcil i pugui accedir a aquesta informació de manera fácil perquè té una aplicació al mòbil que fa aquest treball. Sabem que hi han altres aparells que fan la mateixa funció, però en un mòbil és molt més funcional ja que a banda de que el portas sempre amb tú i és fa més fàcil, et proporciona unes gràfiques amb els resultats i consta d'altres funcions útils, com el recompte de pulsacions i el de caloríes cremades, així com el de el planning per millorar la teva alimentació i perdre pes. Aquestes aplicacions per als mòbils també consten d'un programa d'entrenador personal: et proposen un objectiu per millorar la teva marca, estar en forma i tenir una bona salut física i mental.

  • Creieu que és important l’activitat física per mantenir una bona salut, física i psicológica? Raoneu la vostra resposta.
Creiem que és molt important l'activitat física per mantenir una bona salut física i psicològica perquè ajuda a aclarir la ment, afavoreix la concentració i incrementa la memòria així com relaxa. Durant l'activitat física s'estimula l'activitat cerebral i s'aprecia un increment de producció d'endorfines que afavoreixen el benestar i milloría anímica.
  • Continuareu fent servir aquesta aplicació? L’heu trobat útil? Perquè? RESPOSTA INDIVIDUAL.
-Cristina Casares: Si, perquè he descobert que és molt útil i em sembla molt interesant saber els passos que faig habitualment i com ja bé instal·lada per defecte al meu mòbil, la faré servir.

-Esther Plaza: Pot ser alguns cops, quan m'en vagi de vacances, d'excursió a la muntanya o quan tingui curiositat.

-Fran Alcaraz: Si, per curiositat.

-Pol del Hoyo: No, perquè em gasta molta batería, ocupa memòria i no crec que m'enrecordi de mirar-ho. En definitiva, no la utilitzaré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada